Houten tuinmeubels op maat

Niet ieder tuin meubelement voldoet aan uw eisen. Van zit-hoogte tot diepte van de zit, duurzaamheid, kwaliteit of uiterlijk, er zijn vaak onvolkomenheden aan een standaard meubelement . Toch brengt een dergelijk deugdelijk tuinmeubelent de nodige kosten met zich mee.  Voor hetzelfde geld heeft u tuinmeubelen op maat welke hoger van kwaliteit zijn en beter aan uw wensen voldoen.

Klein of groot postuur

Voor mensen die kleiner of groter zijn dan gemiddeld zijn tuinmeubels vaak een bron van irritatie. esthetisch een keuze maken is vaak geen probleem, maar of de uitgekozen tuinset ook voor u comfortabel is, is vaak de vraag. Met tuinmeubelen op maat kunt u de perfecte tuinset samenstellen.

Toegang tot de tuin. 

Niet iedereen heeft het gemak van een achterom. Daardoor is het vaak ook lastig de tuinmeubelen door het huis in de tuin te krijgen. Doordat wij de meubelen zelf maken is het mogelijk om in delen de meubelen door uw huis te transporteren en in de tuin te monteren. Zo heeft u geen schade aan uw schilderwerk of deurposten en bent u ook niet genoodzaakt de toegang tot de tuin leeg te halen.

Oncourante maat/vorm

Door middel van tuinmeubelen op maat krijgt u de best mogelijke passing van meubelen. Een ronde vorm of lastige ongelijke hoek, alles is mogelijk.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Boek nu online uw afspraak >