Tuinonderhoud

Planten bepalen de sfeer en geven karakter aan uw tuin. Hoveniersbedrijf Michel helpt u met de keuze van de beplanting en kan u adviseren als het gaat om het onderhoud van uw tuin. Planten hebben immers ook onderhoud nodig. Juist onderhoud zorgt voor behoud van uw planten. Sommige planten hebben veel verzorging nodig, andere minder. Sommige planten hebben juist een uitzonderlijke behandeling nodig. Iedere plant krijgt de juiste aandacht door middel van meststoffen of voedingssupplementen. Het snoeien van volwassen bomen behoort ook tot de mogelijkheden. Eventuele benodigde vergunningen worden geregeld en op uw planning afgestemd.

Hoveniersbedrijf Michel kan u helpen in uw tuinonderhoud. Wij bieden verschillende onderhoudspakketten:

  • Incidenteel/eenmalig onderhoud
  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Meerdere onderhoudsbeurten in een jaar (Opgedeeld in een voorjaarsbeurt in maart/april, het scheren van de hagen en overig onderhoud in de zomermaanden juni t/m september en het snoeien en winterklaar maken van uw tuin tijdens de winterbeurt in november/december)
  • Gazononderhoud: bemesting van uw gazon, het verticuteren en beluchten van het gazon wanneer nodig en het maaien en kanten steken van het gazon
  • Compleet onderhoud: volledig onderhoud van uw tuin volgens uw wensen

Hoveniersbedrijf Michel onderhoudt uw tuin zodat u het hele jaar door kan genieten van uw tuin.